Isten hozott!

Ne hagyd, hogy a rossz legyőzzön téged; te győzd le a rosszat jóval!

(Róm 12,21)


Prezi

Ezen az oldalon a nagyobb lélegzetű, Prezi alkalmazással készített bemutatóimat gyűjtöm össze.

1. Tudásmenedzsment - Tudásmenedzsment az iskolai könyvtárban
Ez az első prezim, 2011 márciusában készítettem a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Könyvtára által rendezett iskolai könyvtárosok konferenciájára.

2. Tudásdepo - A közoktatási együttműködés eredményei
A prezi a NymE SEK Könyvtárának Tudásdepo Expressz projektzáró rendezvényére készült 2011 szeptemberében.

3. Idézetek - A Brenner János Általános Iskola közösségének bibliai iránymutatói
2012 - az Új Evangelizáció Éve. Ezen alkalomból iskolám minden pedagógusa megfogalmazta a pályáját meghatározó hitvallását a Biblia egy-egy gondolatának segítségével. A prezi ezeket a gondolatokat, idézeteket gyűjti össze.

4. Az olvasás motiválása
A prezentáció az olvasást ösztönző módszereimet mutatja be, 2016-ban hangzott el a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Könyvtára által rendezett iskolai könyvtárosok konferenciáján.

5. Digitális kihívások a könyvtárostanár munkájában
Kivételt téve, az alábbi két prezentáció a jó öreg PowerPointtal készült. Digitális kihívások a könyvtárostanár munkájában címmel tartottam előadást 2017. novemberében az Evangélikus Pedagógiai Intézet felkérésére könyvtárostanároknak.
Sokat gondolkoztam azon, hogy milyen design erősítené az előadás témáját, végül a sok link miatt választottam a ppt-t. Az előadás csaknem másfél órás volt, így a hatalmasra duzzadt anyagot (a könnyebb megnyitás, használat miatt) két külön PowerPointos prezentációra szedtem szét.

Letöltés:

Az előadás 1. része: Háttér
Az előadás 2. része: Alkalmazások

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése